2011. december 7., szerda

kérek szépen pár választ :)

Halihó!!!!!

Nem, nem vesztem el, csak szedem össze gondolataimat. Mert nem akarlak azzal fárasztani, hogy naponta 8-10 mindenféle helyről összeszedett recepttel bombázlak, hanem a főzés és a sütés egyszerűségére szeretnélek megtanítani, amitől ezek megszerethetőek.

Tulajdonképpen nagyon-nagyon kíváncsi lennék a véleményedre, hogy szoktál-e főzni, honnan veszed az ötleteket, tudod-e egyáltalán, hogy mi az a kézi habverő, mi az az 1tk, vagy 1 ek, mint mértékegység, vagy hogy például mennyi az az 1 Rama, meg ilyesmi...

És azt tudod-e, hogy mindent de tényleg MINDENT el lehet otthon készíteni, a konyha nem az ellenséged és nem az időd rabolja, hanem egy igazi kikapcsolódós hely, ahol tényleg kikapcsolhatod 1 kicsit a mindennapi gondjaidat, amíg összedobsz vagy összeművészkedsz valami finomat.

Következő jelentkezésemkor megtanítalak mondjuk egy egyszerű, gyors, finom hangulatjavító finom reggelire, amihez szerintem lesz is otthon alapanyagod, amivel meglepheted párod, barátod, szeretteidet hétvégén. És meglátod, hogy fogsz örömködni, mikor mondjuk szombat reggel megdícsérnek, milyen ügyes vagy. Nagyjából így: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

További szép napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése